PARTNERS

NMC Weert is een knooppunt voor natuur-, milieubehoud en het streven naar een duurzame toekomst. Daarbij helpen onze samenwerkingspartners. Denk aan diverse verenigingen en organisaties.

Elk van deze partners draagt op unieke wijze bij aan voorlichting en educatie rondom duurzaamheidsthema’s met doel een breed publiek te kunnen bereiken. Denk aan kennisoverdracht over thema's zoals: klimaatverandering, biodiversiteit, grondstoffenschaarste, duurzame energie, natuur- en waterbeheer.

NATUUR EN RECREATIEGEBIED DE IJZEREN MAN

Het NMC is onderdeel van Natuur- en Recreatiegebied De IJzeren Man. In dit gebied kun je gemakkelijk een hele dag doorbrengen, of je nu op zoek bent naar ontspanning in de natuur of op een regenachtige dag wilt genieten van leuke binnenactiviteiten! Ontdek de verscheidenheid aan activiteiten van onze partners op deze interactieve plattegrond.

ontdek het gebied

ONZE KERNPARTNERS

Ontdek hieronder een overzicht van onze partners en kijk wat ze doen en te bieden hebben. Klik op het logo om hun website te bezoeken!

OOK KERNPARTNER WORDEN?

Wil jij met jouw organisatie ook een actieve rol spelen in voorlichting en educatie over duurzaamheidsthema’s?

NMC Weert nodigt burgers, scholen en bedrijven van harte uit om samen met ons invulling te geven aan deze belangrijke missie voor een duurzame toekomst.

Als kernpartner ben je onderdeel van een dynamisch netwerk van duurzame organisaties. Allen zetten zich in tegen klimaatverandering, bevordering van de biodiversiteit, duurzame energie, natuur- en waterbeheer. De Stichting Natuur- en Milieu-educatie vervult hierbij een aansturende en coördinerende rol.

Sluit je aan bij ons netwerk en draag bij aan een groenere en duurzamere wereld! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MELD JE HIER AANNMC_Logo-Footer.png

Samen met onze kernpartners streven we naar een duurzame samenleving met respect voor de natuur en het milieu.

bekijk onze partners

Contact

Geurtsvenweg 4
6006 SN Weert

+31 (0)495 – 52 48 93


Openingstijden

Zomertijd:
1 april tot 31 oktober
Ma t/m vrij: 10.00u tot 17.00u
Za & zo: 13.00u tot 17.00u

Wintertijd:
1 november tot 31 maart
Ma t/m vrij: 10.00u tot 16.00u
Za & zo: 13.00u tot 16.00u