WINKEL & UITLEEN

Je bent van harte welkom in onze winkel. We verkopen streekproducten en wandelkaarten bijvoorbeeld en verhuren educatief en onderzoeksmateriaal.

In onze winkel vind je enkele streekproducten zoals onze honing, kruidenazijn en BBQ olie. We verkopen boeken over streeknatuur, planten en dieren gidsen en zoekkaarten en wandelkaarten natuurlijk.

In de uitleenservice kun je veldmaterialen huren, boeken, opgezette dieren voor je spreekbeurt of tasjes om het gebied rond het NMC te ontedekken met de kinderen. Kom je ook langs in onze winkel?

ONZE PRODUCTEN

Educatieve boeken en materialen
Een breed scala aan boeken en onderzoeksmaterialen die je kennis over natuur, milieu, klimaatverandering, biodiversiteit, en duurzaamheid vergroten. Perfect voor zowel kinderen als volwassenen.

Informatie over het gebied
Leer meer over de unieke flora (planten) en fauna (dieren) van het gebied rond om het NMC met zoekkaarten, of informatieve brochures.

Wandel- en fietskaarten
Ontdek de mooiste routes in de omgeving Het ijzerenman gebied of KempenBroek met onze uitgebreide selectie aan wandel- en fietskaarten.

Beleefpaden
Zoek je een avontuurlijke dag in de natuur met de kids? Huur dan één dan onze tasjes en ga op onderzoek uit op onze beleefpaden.

Uitleenservice
We bieden ook een uitleenservice. Zo kun je materialen en boeken mee naar huis nemen om in je eigen tempo verder te leren en te ontdekken. Of het nu gaat om een mooi natuurboek, een verrekijker om vogels te spotten, of andere educatieve hulpmiddelen voor een spreekbeurt.

HEB JE EEN VRAAG OVER ONZE WINKEL?

Heb je een vraag over onze winkel of de uitleenservice? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

NEEM CONTACT OPNMC_Logo-Footer.png

Samen met onze kernpartners streven we naar een duurzame samenleving met respect voor de natuur en het milieu.

bekijk onze partners

Contact

Geurtsvenweg 4
6006 SN Weert

+31 (0)495 – 52 48 93


Openingstijden

Zomertijd:
1 april tot 31 oktober
Ma t/m vrij: 10.00u tot 17.00u
Za & zo: 13.00u tot 17.00u

Wintertijd:
1 november tot 31 maart
Ma t/m vrij: 10.00u tot 16.00u
Za & zo: 13.00u tot 16.00u